Residence by Masahiko Sato

Masahiko Sato Illustrates The I-House [house of Horizon] Residence

Masahiko Sato, the lead designer of the award winning project Award Winning I-house [House of Horizon] residence points out, The building site is a long, narrow piece of land between a coastline road and a cliff. The key design concept, besides assuring a sufficient living space, was to harmonize with the surrounding natural environment. The land sits two meters below the roadside, and the natural slope of the land was daringly used without trying to restructure it. .

Residence by Masahiko Sato Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=37670

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Industrial homepage.

Popular Designers
Copyright © 2010 - 2020 Design Industrial - designindustrial.net - All Articles