The Habitat of The Artist:deep Cavern Studio by Claudio Hebberecht

Claudio Hebberecht Reveals The Deep Cavern Studio The Habitat of The Artist

Claudio Hebberecht, the creative mind behind the awarded project Claudio Hebberecht's Deep Cavern Studio The Habitat of the Artist illustrates, The Habitat of the Artist, fully integrated into the environment by it´s natural flowing lines. Reinforced concrete dome connected with the Earth by 8 elegant arm extensions, allowing wide arcs to flood the living space with morning and afternoon light, and to shelter it from the occasional rainfall and the energy of the noonday sun. Facing East, sunrise enters the habitat daily via the eye dome opening . Team: Designer: Claudio Hebberecht, Inspiration: Aksinia Martinova Balchiklieva, Architect: Isaac Montava Belda , Structure calculation: Luis Estevan, Construction : Construcciones Galváñ.

The Habitat of The Artist:deep Cavern Studio by Claudio Hebberecht Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=33672

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Industrial homepage.

Design Mediation
Copyright © 2010 - 2020 Design Industrial - designindustrial.net - All Articles