Yu-Ngok Lo's Cheung's Residence Residence

Yu-Ngok Lo Shares The Cheung's Residence Residence

Yu-Ngok Lo, the architect of the displayed design Award Winning Cheung's Residence Residence demonstrates, The residence is designed with simplicity, openness and natural light in mind. The footprint of the building shall reflect the constraint of the existing site and the formal expression shall be clean and simple. An atrium and balcony are located on the north side of the building illuminating the entrance and the dining area. Sliding windows are provided at the south end of the building where the living room and kitchen are to maximize natural lights and provide spatial flexibility. Skylights are proposed throughout the building to further reinforce the design ideas..

Yu-Ngok Lo's Cheung's Residence Residence Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=24285

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Design Industrial homepage.

Design Competition
Copyright © 2010 - 2018 Design Industrial - designindustrial.net - All Articles